2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Tatabánya

Vereség, de azért jó

Igaz, egygólos vereséget szenvedett el idegenben a Tatabánya Grundfos kézilabdacsapata az ukrán ZTR Zaporizzsjától az EHF-kupa 3. selejtezőkörének visszavágóján, ám a Kék Tigrisek mégis győztesként kerültek ki a párharcból: előzőleg ugyanis a Földi Imre Sportcsarnokban 27-24-re verték meg ellenfelüket. Matic Vladan vezetőedző így nyilatkozott a klub közösségi oldalán:

„Ez egy győzelemmel felérő vereség volt. Egy olyan meccs, ahol talán győzelmet érdemeltünk volna. Mindenesetre a hatalmas Bányász-szív és a csapat diadala a továbbjutásunk. Az első tíz percet leszámítva, ilyen felforgatott összeállításban is okosan, taktikusan játszottunk. A védekezésünk jól működött, elől pedig a kellő pillanatokban lőttük a gólokat. A hajrában viszont már szinte nem volt kit a pályára küldenem, nem volt egészséges játékosom. De a végsőkig küzdöttünk.”


Ez egy győzelemmel felérő vereség volt (fotó: facebook/tatabanyahandball)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.