2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb IV.kerület

Verssel, dallal várják a Mikulást

Fotó: Mészáros Diána

December 4-én, szerdán 17.30-kor különleges vendég érkezik az újpesti Szabó Ervin Könyvtárba.

Az ujpest.hu beszámolója szerint ezen a napon a Mikulást látják vendégül a Király utcában. A könyvtár dolgozói a méltó fogadás érdekében arra kérik a gyerekeket, hogy egyedi módon, verssel, dallal vagy saját készítésű rajzokkal készüljenek az eseményre. Egy nappal később, december 5-én 11 órakor pedig új kezdeményezésként a legkisebbeket is meglátogatja a Mikulás; a Mondókázó után lehet majd találkozni és fényképeket készíteni vele. Mindkét program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a könyvtár honlapján tudnak elvégezni az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.