EUR: 353,66 Ft
CHF: 329,77 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Sopron

Virilistákat és mestereket ismertek el

A virilistákat, Sopron legnagyobb adózóit köszöntötték a Liszt Központban. Az eseményen a hagyományos kamarai díjakat és a tehetséggondozást szolgáló ösztöndíjakat is átadták.

Sopron város legnagyobb adófizetőit és mestereit köszöntötték
Fotó: SopronMédia

Sopron városa 1996 óta tiszteleg a példamutatóan adózó egyéni és társas vállalkozások előtt. Az idén több mint százan vehették át a virilista oklevelet.
A kitüntetetteket dr. Farkas Ciprián polgármester köszöntötte, aki megköszönte a város meghatározó gazdasági szereplőinek, hogy az adózáson felül megélhetést és lehetőséget adnak az itt élő embereknek. A polgármester hangsúlyozta: Sopron lendületben van a Modern Városok Programnak köszönhetően. A polgármester kiemelte az M85-ös út megvalósulását, amely beköti Sopront a hazai gyorsforgalmi úthálózatba, majd az osztrák autópálya-hálózattal is megteremti a kapcsolatot, ami jóval dinamikusabb gazdaságfejlesztést tesz lehetővé.


Dr. Farkas Ciprián polgármester köszöntötte a kitüntetett vendégeket
Fotó: SopronMédia

Az okleveleket dr. Farkas Ciprián mellett dr. Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek, valamint Barcza Attila Sopron és térsége országgyűlési képviselője adta át.
Az eseményen részt vett dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki 2017-ben Sopron Város Díszpolgára lett.

Kapcsolódó Cikkek