EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,36 Ft
2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Zente állapota egyre jobb

A magyarok kétszer is megmutatták az elmúlt hónapokban, mekkora szívük van, ugyanis összegyűlt a kétszer 700 millió forint Zente és Levente, az SMA nevű betegségben szenvedő két kisfiú gyógykezelésére. Zente már meg is kapta a Zolgensma nevű szert, és úgy tűnik, állapota egyre jobb. „Végre elindult a javulás! (…) Zente kedve töretlenül jó, most is és az elmúlt két hétben végig” – írta a kicsi anyukája a Facebookon. Levente kezelésére néhány hete jött össze a pénz. Az előkészületek pedig máris elkezdődtek, hogy megkaphassa a gyógyszert. „Megtörténtek a vérvételek, vizsgálatok. Ha minden jól megy, akkor Levi hamarosan megkapja a Zolgensma génterápiát” – tudatták egy hete a kicsi Facebook-oldalán.

Zente már megkapta a kezelést Fotó: facebook/Vargosz

Ha minden jól megy, Levente is hamarosan megkaphatja a gyógyszert Fotó: Kocsis Ágnes

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.