EUR: 353,65 Ft
CHF: 329,69 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb XIV.kerület

Zuglói sikerek Orosházán

Remekeltek a zuglói asztaliteniszezők a „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista-emlékversenyen. A serdülő korosztályában például a döntőben csak BVSC-s versenyző volt, de a párosoknál további három érmet szereztek sportolóink.

BVSC-s házidöntőt rendeztek a serdülő korosztályban (Fotó: bvsc.hu)

Mint az a bvsc.hu beszámolójából kiderül, az Orosházán rendezett kétnapos „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista-emlékverseny jó csapatépítő esemény volt, hiszen a fiatalokat összehozta a közös utazás, szállás és étkezés. Nem mellesleg a versenyen is remekeltek a zuglóiak.
A serdülő fiúknál Kárpáti Ágoston az elődöntőig csupán egy szettet veszített, a döntőben pedig a legutóbbi vidéki verseny győztese, a szintén BVSC-s Krebs Levente várt rá. A két fiú hasonló formája a döntőben is érződött, hiszen nehezen akart eldőlni a párharc. Végül Kárpáti örülhetett a 3-2-re megnyert mérkőzés után.


A serdülő párosok között Krebs Levente és Biró Bálint is bronzérmet szerzett. Előbbi Vörös Balázs (KSI), míg utóbbi Oroszki Péter (Dunakeszi) oldalán. A győztesnek járó aranyat pedig Cseri Ádám gyűjtötte be, aki serdülő párosban újoncként nyerte meg a versenyt Lei Balázzsal (Ambrus Asztalitenisz Akadémia).

Kapcsolódó Cikkek