EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Veszprém

A kormányhivatal munkatársai is adományoztak

A Veszprém Megyei Kormányhivatal idén is meghirdette munkatársai körében a karácsonyi cipősdoboz-akciót. A csaknem háromszáz doboznyi ajándékot a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnak ajánlotta fel a kormányhivatal.

A mintegy 300 doboznyi ajándékot a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnak ajánlották fel (fotó: Domján Attila)

A dobozokat Kocsiné Sződy Karolina, a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat vezetője vette át Takács Szabolcs kormánymegbízottól.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.