2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb Szekszárd

A tehetségeket díjazták

Fotó: Nagy Nándor

November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei Mecénás Tehetséggondozó Támogatást. Az elismerést olyan helyi általános és középiskolás diákok, pedagógusok, edzők érdemelték ki, akik a tanulás, a sport vagy a művészetek területén kiemelkedően teljesítettek. Idén közel 200 személyt díjaztak, akik tanulmányaikkal, munkásságukkal a város hírnevének öregbítéséhez nagy részben hozzájárulnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.