2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Dunaújváros

A természet képei a Bartókban

Klép Sándor fotóiból nyílt kiállítás a Bartók Kamaraszínház aulájában. Az év utolsó tárlatán természetben megörökített pillanatokat láthatnak az érdeklődők.

Egy évtized fotóiból válogatta össze a Bartók színház aulájában látható válogatást Klép Sándor. A képeken a természetben, főként Dunaújváros környékén készített felvételek láthatóak. A tárlatot a kiállító barátja, Somorácz György nyitotta meg, akivel gyermekkoruk óta tartó barátságot ápolnak.

Ritkán látott pillanatokat is megörökítenek a fotók

Mint elárulta: a tárlaton látható művek hűen ábrázolják a térség élővilágát, a minket körülvevő természetet, és arról is tanúskodnak, hogy készítőjük mennyire jól ismeri szűkebb hazáját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.