2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Győr

A vásárcsarnokban is a karácsonyé a főszerep

Az ünnepek közeledtével egyre aktuálisabb feladat a karácsonyfa beszerzése. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 10-én kezdődött a fenyőárusítás. A kereskedés december 24-ig tart. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, emellett pedig Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek.

Még most sem késő beszerezni a karácsonyfákat
Fotó: Marcali Gábor

A Győr-Szol Zrt. által működtetett piactereken immár az ünnepé a főszerep. A felújított vásárcsarnokban, a kereskedők utcájában a hét minden napján karácsonyi vásár működik, ahol az ajándékozásra gondolva közel harminc kereskedő kínálatából válogathatunk.


A kínálat gazdag, bőven lehet válogatni
Fotó: Marcali Gábor

Találunk itt többek között divatos ruhákat a gyermektől a felnőttméretig, meleg sapkát, kesztyűt és sálat, téli cipőt, többféle táskát, ajándéktárgyakat és praktikus konyhai eszközöket. A nézelődés és vásárlás után érdemes betérni a megújult vásárcsarnokba, hiszen a folyamatosan bővülő kínálatban az ünnepi vacsora elkészítéséhez szükséges élelmiszerek is szerepelnek. A hal, a hús, a tojás, a zöldségfélék és a gyümölcsök kiváló minőségben, kedvező áron érhetők el.

Kapcsolódó Cikkek