2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Egyéb Debrecen

“Add tovább” a szeretet jegyében

Szeretet, odafigyelés, összefogás, ünnepvárás, adományozás – talán ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk legjobban Debrecent, a „Gondoskodó várost” advent idején. Ismét sikeres az Add tovább! akció, a  Debreceni Karitatív Testület tavaly 3500 nehéz helyzetű család, és nyugdíjas ünnepét tette szebbé. Nem kétséges, ez az idén is így lesz.

Múlt héten már az ötödik alkalommal indult el az Add tovább! akció Debrecenben. A szeretet ünnepe összefogásra készteti az embereket: az önkormányzat mellett cégek, magánemberek, zenészek, politikusok, sportolók és családok is szeretnének segíteni a rászorulókon.


A Tankcsapda is részt vett az Adventi Házikó megnyitóján

A Debreceni Karitatív Testület 26 tagszervezete felváltva fogadta és fogadja az adományokat, ez a karácsonyi szeretetakció közösségteremtő erőt mutat. Elsősorban tartós élelmiszereket várnak, de szívesen fogadnak játékokat, ruhát és könyvet is.

Tavaly 400 önkéntes segített abban, hogy az adományokból, amiket leadtak a szervezetnek a debreceniek, csomag legyen – hangsúlyozta Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, aki az akció egyik motorja is egyben, s őszintén bízik az összefogás erejében.

Segítsen Ön is!

Az adományokat még karácsony előtt megkapják a nehéz körülmények között élők. A Kossuth téri gyűjtőponton, az Adventi Házikóban december 22-ig minden délután 15 és 19 óra között várják a felajánlásokat.

Kapcsolódó Cikkek