EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Sopron

Adomány a kórház gyermekosztályának

Az SC Sopron 100 ezer forintot adományozott a Soproni Erzsébet Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályának. Az összeget inhalátor, pulzoximéter és normál fürdőszobai mérlegek beszerzésére fordították. Az ünnepélyes átadásra és köszönetnyilvánításra a Soproni Gyógyközpont képviselői, a klub vezetése, illetve női és férfi labdarúgói jelenlétében került sor.

Fotó: SopronMédia

Az eseményen elhangzott: az SC Sopron labdarúgó klub számára a sportsikerek mellett rendkívül fontos, miként tudja szolgálni a közösséget, és nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerep- és felelőségvállalásra, amellyel értéket tud teremteni. Ezért is döntöttek úgy, hogy adománnyal segítik a gyermekosztály munkáját.

Fotó: SopronMédia

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.