EUR: 353,48 Ft
CHF: 332,13 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Egyéb Dunaújváros

Advent a múzeumban

December 14-én, ezüstvasárnap előtt egy nappal adventi készülődésre várják a gyermekeket és szüleiket a dunaújvárosi Intercisa Múzeumban.

Luca napja után egy nappal, ezüstvasárnap előestéjén közös adventi készülődésre invitálja az érdeklődőket az Intercisa Múzeum. A program délután kettő órától egészen este hatig tart majd. A kínálatban kézműves foglalkozások szerepelnek, amelyben egyebek mellett karácsonyfadíszeket és képeslapokat készíthetnek a vállalkozó szellemű fiatalok, de akár gyertyamártásra és dekoráció készítésre is lesz lehetőség a múzeum munkatársainak segítségével.


Karácsonyi dekorációt, díszeket is készíthetnek a gyermekek a múzeumban (illusztráció)
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Ingyenes kiállítások

A rendezvény ideje alatt ingyenesen látogathatóak a múzeum kiállításai, így a “Dunaújváros története az őskortól az 1970-es évek közepéig” című tárlat az épület első emeletén, illetve a „Venus Intercisában – Szépségápolás és viselet a római korban” nevet viselő összeállítás is.

Mint azt az intézmény igazgatója, Farkas Lajos elmondta: a Városháza téren szervezett adventi forgatag programjai előtt, után, vagy akár közben is várják a családokat a múzeumban.

Kapcsolódó Cikkek