EUR: 353,18 Ft
CHF: 331,95 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XXII.kerület

Adventi Nádasdy-történet

Nádasdy Borbála

Gróf Nádasdy Borbála nemcsak a saját életéről mesélt

Gróf Nádasdy Borbála gondolatait hallgathattuk a Budatétényi Polgári Kör adventi estjén a Vojnovich-Huszár Villában. A 80 esztendős írónő hat életrajzi- és kortörténeti kötet szerzője korát és küzdelmes sorsát meghazudtoló derűvel, reménnyel és szeretettel beszélt közönségének, erőt és biztatást adva a munkához, feladatainkhoz. Borbála asszony elmesélte azt is, hogy 60 évnyi emigrációból hazatérve megadatott neki, hogy a My fair lady című darabban Mrs. Higgins szerepébe beugorhasson, és a Higgins professzort alakító Oberfrank Pál színművész mamáját játszhassa. Oberfrank Pál Radnóti estjével érkezik január 25-én a Vojnovich-Huszár Villába.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.