EUR: 353,68 Ft
CHF: 332,17 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Egyéb Győr

Adventi varázslat

A belvárosban minden karácsonyi fényárba öltözött, az emberek szívesen sétálnak, beszélgetnek, s együtt élik meg az adventi készülődést
Fotó: O. Jakócs Péter

Az adventnek mindig különleges jelentősége van Győrben. Városszerte feldíszített fenyőfák, fényfüzérek hirdetik a karácsony közeledtét. A belváros, mint valami kis adventi csodaország várja a lakókat és a vendégeket, színpompás fényárral, faházakkal, jótékonysággal és gasztronómiával. A programok színesek és szívhez szólók, a hangulat meghitt és baráti. Ilyen a győri advent, amelyet egész évben várunk. Éljük meg jól a pillanatokat, és várjuk együtt a karácsonyt, Közép-Európa egyik legszebb és leglátogatottabb karácsonyi vásárában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.