2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Belföld

Alsógatyás fotókkal zaklat Gréczy Zsolt, Gyurcsány szóvivője

Újabb nő fordult a nyilvánossághoz, aki arról számolt be, hogyan zaklatta a DK szóvivője. Gyurcsány Ferenc bizalmasa, Gréczy Zsolt többek között alsógatyás és a meztelen fenekéről készített képeket küldözgetett a hölgynek – ez már rövid időn belül a harmadik hasonló esete a DK-s politikusnak.

A Demokratikus Koalíció szóvivője, Gréczy Zsolt kétségbeesetten próbálja hetek óta tagadni, hogy nem zaklat nőket, most egy újabb áldozata fordult a nyilvánossághoz.


Szerkesztőségünknek egy hölgy küldött levelet, amelyben arról számolt be, májusban egy DK-rendezvényen hogyan próbálta felszedni, majd ágyba vinni őt Gyurcsány Ferenc bizalmasa. Minden jel szerint Gréczy Zsolt nem bírt uralkodni a vágyain, hiszen bár a nő megpróbálta finoman visszautasítani őt, a politikus zaklató módon megtalálta a Facebook-on és üzenetekkel kezdte el bombázni.


A képviselő minden jó ízlést mellőzve arról kezdett ábrándozni a leveleiben, hogy mit kezdene a nővel, majd alsónadrágos és pucér fotókat küldött magáról.


„Az egészről csak két barátnőm tud. Sajnos. Nem akarok senkinek ártani, nem akarom azt, hogy aki velem ezt elkövette, tönkre menjen az élete, mert már annyira nem érdekel. Önmagamnak akarok bizonyítani, hogy az első pillanattól kezdve ki kellett volna állnom magamért, és visszautasítani minden ilyen közeledést. Nem hallgatni, nem letörölni magamat a Facebookról, instáról, nem telefonszámot váltani… Nem új albérletet keresni, mint egy menekülő megsebzett madár, hanem az első zaklatásnál kiállni, és azt mondani, ennyi, hagyjál békén. Nem akarlak látni, nem akarom az írásaidat olvasni, nem akarom tudni, hogy mit fantáziálsz rólam, nem akarom többé a nemi szervedet nézni, nem akarom!! Ha beteg vagy, akkor gyógyíttasd ki magad, vagy kezdjél azt a tudatoddal amit szeretnél, csak engem, minket, akik nem vevők erre, hagyjál békén!!!”
áll a leleplező levélben.

Egymás után kerülnek elő Gréczy Zsolt zaklatási ügyei

A hónap elején a Bors számolt be arról, hogy háborgó hangú nyílt levélben ostorozza Gréczy Zsoltot a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Dedy. A zenész állítása szerint a politikus újra és újra zaklatja ifjú párját, Zsófit, akivel évek óta együtt él. Ez az ügy is felháborító.

Nemrégiben pedig a Pesti Srácoknak nyilatkozott a Mi Hazánk munkatársnője, aki azt állította: hetek óta zaklatja levakarhatatlanul a DK-s politikus.

 

 

Kapcsolódó Cikkek