2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Belföld

Alsógatyás képekkkel zaklatott egy nőt Gyurcsány embere

Döbbenetes levelet kapott a Lokál szerkesztősége egy nőtől, aki azt állítja: Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője folyamatosan zaklatja. Az áldozat részletesen leírta, hogyan kezdett ki vele Gyurcsány embere. A nő alsógatyás és egyéb pikáns fotókat is csatolt leveléhez. A Lokálnak Gréczy egy korábbi kiszemeltje is nyilatkozott a politikus nyomulásáról.

Gréczy Zsolt a tévében komoly politikusnak mutatja magát, de úgy tűnik, van egy másik arca. E szerint Gyurcsány Ferenc bizalmasa egy a nőket folyamatosan zaklató férfi, aki kiszemeltjeit üzenetekkel, sőt intim fotókkal bombázza.


Gréczyről szerkesztőségünk kedd este kapott leleplező fotókat. A levélíró szerint ezeken a DK-s politikus látható, amint alsónadrágban szelfizik. Az egyiken egy férfihátsó is látható, sőt egy fehér foltos alsónadrágról is kaptunk egy bizarr fotót. A névtelen levélíró azt állítja, hogy 2015 májusában egy székesfehérvári gyereknapi rendezvényen találkozott a Gyurcsány-párt frakciószóvivőjével.

Rövid beszélgetés után elkérte a nő telefonszámát, amit ő ugyan visszautasított, de Gréczy mégis bejelölte őt a Facebookon. A politikus ezután levelekkel kezdte „ostromolni” és zaklatni a nőt. Olyanokat kérdezett tőle, hogy van-e párja, bejön-e neki, és lefeküdne-e vele. A nő szerint Gréczy azt állította, hogy amióta találkoztak, csak rá gondol, és állítólag azt is ecsetelte, hogy mit kezdene vele. Az intim fotók után ne legyenek kétségeink: Gréczy szexuális ajánlatot tett a hölgynek.


Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kétségbeesetten próbálja védeni emberét, szerinte az ügy nem politikai természetű. Maga Gréczy pedig szánalmas tagadásba és magyarázkodásba kezdett.

Fotó: Facebook

A parlamentben is vadászott

A 28 éves Palányi Nóra, a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti munkatársnője a Pesti Srácoknak beszélt először arról, hogy Gréczy hetek óta zaklatja. Palányi a Lokálnak újabb részleteket árult el minderről.

– Bevásárlás közben szólított meg, és mondta, hogy kibontva jobb a hajam. Csupán egyetlen szakmai beszélgetés zajlott köztünk, mégis folyamatosan nézegetett a parlamenti páholyban, ahol ültem. Ezt több képviselő is észrevetette, és jókat nevettek Gréczyn. Írogatott nekem, de én közöltem vele, hogy csak a parlamentben vagyok hajlandó vele találkozni. Gyakran követett is a parlamentben – mesélte a Lokálnak a fiatal nő, aki hangsúlyozta: a parlamenti munka során szakmai alapon szokott egyeztetni más pártok képviselőivel, de eddig csupán Gréczy volt, aki magánéleti síkra akarta terelni a munkakapcsolatot. – Hála istennek nekem nem küldött ilyen jellegű képeket, de ha nem utasítom vissza ennyire határozottan, biztosan én is kaptam volna ilyen kéretlen fotókat – árulta el.

 

Ismert zenész feleségének is írogatott Gréczy

Először a Hungária egykori dobosa, Zsoldos Dedy beszélt arról, hogy a DK-s politikus a kedvesét zaklatta. „Miért írogatsz még mindig – vagy ismét – üzeneteket a páromnak – Zsófinak? Neked Ő nem a »Babád« – ahogy írtad legutóbb – [email protected]!” – írta nyílt levelében a zenész, amit később törölt közösségi oldaláról

 

Egyik zaklatási botrányból a másikba

Az elmúlt időszakban több szexuális zaklatási ügy is napvilágot látott a baloldalon. Ismeretes, hogy Gothár Péter, a Katona József Színház rendezője legalább egy nőnek próbálta megfogni a nemi szervét. Az intézet igazgatója 11 hónapig elhallgatta az ügyet. Gothárt végül kirúgta a Színház- és Filmművészeti Egyetem, miután az intézmény etikai bizottsága a Kossuth-díjas rendező oktatói szerződésének azonnali hatályú megszüntetését javasolta. A Fidesz szerint az ellenzéki pártok végig „falaztak” Gothárnak és a Katona József Színháznak.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek