2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Szekszárd

Aranyeső Bonyhádról

Az elmúlt hetekben rendezték meg a Sport XXI. versenyt, a Bonyhádi Atlétikai Centrumban, ahol a Szekszárdi Sportközpont atlétái is megmérettették magukat, és tömérdek éremmel tértek haza.

Négy versenyszám forgószínpad-szerűen zajlott a két korosztályban: medicinlabda-dobás fej felett előre, medicin labda kétkezes mellső dobása, hármas-/ötösugrás és sprintváltó. Zárásképpen emelkedett hangulatban zajlott a gátváltó – áll az intézmény közleményében.

Az U11-es korosztályban 14 csapat összecsapásából a Szekszárdi Sportközpont csapata került ki győztesen három versenyszámot is megnyerve Fotó: Szekszárdi Sportközpont

Az U11-es korosztályban 14 csapat összecsapásából a Szekszárdi Sportközpont csapata került ki győztesen három versenyszámot is megnyerve. Az U13-as korosztályban is szekszárdi győzelem született. A Sportközpont atlétáit Péterbence Csilla, Gaál László, Póth Gábor és Scherer Tamás kísérték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.