2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Győr

Átadták a Vaskakas támogatói bérleteket

A Vaskakas Pártoló Tagságot hat éve indította el a Vaskakas Bábszínház, azzal a céllal, hogy azoknak a családoknak a gyermekei is eljuthassanak az előadásokra, akiknek igényük lenne a kultúrára, de nem engedhetik meg maguknak, hogy színházba, koncertre, kiállításra járjanak.

A Vaskakas Pártoló Tagságot hat éve indította a Vaskakas Bábszínház
Fotó: Orosz Sándor

– A korábbi években kezdeményezésünkkel magánszemélyeket és cégeket kerestünk meg, és legnagyobb örömünkre jószívű felnőttek több száz Vaskakas pártolói bérletet vásároltak. A Vaskakas Bábszínház pedig pályázatok alapján osztja ki a megvásárolt bérleteket óvodai csoportoknak, iskolai osztályoknak, szociális és jóléti intézményeknek. A Vaskakas támogatói bérlettel négy szabadon választható előadást tekinthetnek meg a pályázók – közölte Győri Virág sajtóreferens, majd az is kiderült, hogy 2019-ig 10 győri cég és 9 magánszemély csatlakozott a kezdeményezéshez.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.