2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Belföld

Autós üldözés után fogták el

Nemzetközi körözés alatt állt az a 45 éves férfi, akit autós üldözést követően tudtak elfogni a zsaruk Zalaegerszegen.

A rendőrök először arra figyeltek fel, hogy az autós számtalan szabálytalanságot követett el, ami miatt meg akarták állítani. Azonban a sofőr a fék helyett a gázra lépett, és az autó világítását lekapcsolva igyekezett elmenekülni. A menekülő egy kanyarban elveszítette uralmát az autója felett, és az árokba hajtva egy hídfőnek csapódott, majd oldalára borulva állt meg. Kiderült nemzetközi elfogatóparancs volt a férfi ellen.

Fotó: Police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Elérkezett  az idő, amikor Karácsony Gergely ígéreteiből már a kézzel fogható eredményt szeretné látni a főváros. Letelt ugyanis a megválasztása óta az első 100 nap, amikor is mindent mérlegre téve kijelenthető, hogy Karácsony ígéretei a gyakorlatban sehol se tartanak.

 • Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Nincsenek határai az ellenzéki kreativításnak, ha a klímavédelemről van szó. Egy egyelőre még nem nyilvános munkanyagban az az elképesztő ötletet vázolták, mely szerint buszmegállókban olyan zöldfelületeket lehetne létrehozni, amelyekben méhkasokat tudnának telepíteni.

 • Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Orbán Viktor miniszterelnök ugyancsak meglepte a hajdú-bihari választókerületi elnököt, Vitányi Istvánt, amikor elővett egy ládányi magyar kártyát és kiemelt belőle egy bontatlan paklit – írja a Ripost.