2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Barátnőjétől tanul magyarul Timmy Trumpet

Nyolcadik alkalommal rendezik meg Zamárdiban a Strand fesztivált augusztus 18. és 22. között. A szervezők a napokban már felfedték néhány fellépő személyét. Biztosan ott lesz majd  a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello, az Irie Maffia és Horváth Tamás is. A világsztárok közül pedig a Milky Chance, Parov Stelar és a Martin Solveig mellett Timmy Trumpet is a Strandon pörgeti majd a lemezeket. A trombitás ausztrál DJ többször zenélt már a hazai közönségnek, nagyon szereti az országunkat, és néhány szavunkat is ismeri, szerelme ugyanis egy magyar lány, aki már több kifejezést is megtanított neki.

fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.