EUR: 351,81 Ft
CHF: 330,28 Ft
2020. július 02., csütörtök
Ottó

Extra

Bőrdzsekiben temetik a Roxette énekesnőjét

Az egyik leghíresebb svéd énekesnő, Marie Fredriksson közel tizenhét éven át küzdött betegségével, ami végül december 9-én hétfő reggel sajnos legyőzte őt.

Marie-nál 2002-ben diagnosztizáltak először agydaganatot, miután egy reggel futni ment férjével, és összeesett. Akkor az orvosok csupán húsz százalék esélyt adtak neki a túlélésre, ám az igen agresszív kezeléseknek köszönhetően végül egy időre tünetmentes lett, de a kór újra jelentkezett, és sajnos győzött. Az énekesnő hétfőn családja körében egy kórházban hunyt el. Végakaratát egyelőre nem ismertették, de angol pletykalapok úgy tudják a közeli ismerősöktől, hogy kikötötte azt is, hogy bőrdzsekiben temessék el.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Bay Éva: A fiam a legjobb barátom!

    Bay Éva: A fiam a legjobb barátom!

    Bay Éva és fia, Marczali László között rendkívül szoros a kapcsolat. Éváéknak nagyon sok közös programjuk van, szeretnek például együtt edzeni. Nem is csoda, hiszen mióta Éva 18 kilótól megszabadult, több energiája van, mint valaha, és ez Lászlót is arra inspirálja, hogy sokkal rendszeresebben látogassa az edzőtermet, és figyeljen oda magára.

  • Vége! Elvált Vitray Tamás

    Vége! Elvált Vitray Tamás

    Tavalyi év végén jelentette be a Kossuth-díjas újságíró, hogy feleségével Kállay Borival úgy döntöttek külön folytatják az életüket.