2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Brad Pitt: Megtanultam megbocsátani magamnak

Brad Pitt az Interview Magazine című lapnak mesélt arról, hogy korábban minden érzelmet magába zárt, ma azonban örül annak, hogy végre tud sírni, és békét tudott kötni önmagával. – Húsz éve nem sírtam, ma már azonban a gyerekeimen, a barátaimon és a világ szépségein is meg tudok hatódni. Szerintem ez jó jel, nem tudom, hová vezet, de jó jel – mesélte a színész. Pitt kitért arra is, hogy hosszú évekig hibáztatta magát korábbi botlásaiért, ma már azonban eljutott oda, hogy megbocsásson önmagának. Itt minden bizonnyal Angelina Jolie-tól való válására és korábbi alkoholproblémájára gondolt.

Profimedia

Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

  • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.