EUR: 352,98 Ft
CHF: 332,60 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Dunaújváros

Cipősdoboz Akció az egyetemen

A Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata (HÖOK) is csatlakozik a Cipősdoboz Akcióhoz. A kezdeményezésben egy kisebb dobozban várnak a gyermekek számára nem használt, de jó állapotú játékokat, ajándékokat, amelyeket a rászoruló családoknak juttatnak el.

A Cipősdoboz Akcióhoz a Dunaújvárosi Egyetem is csatlakozott (fotó: Fehér György)

 

Ahogy máskor, a HÖOK által szervezett gyűjtés során is felhívják az adakozók figyelmét arra, hogy megkönnyíti a szelektálást, ha az összegyűjtött ajándékcsomagon megjelölik, hogy annak tartalma milyen korú és nemű gyermek számára alkalmas.

Az egyetemisták az intézmény F épületében várják a felajánlásokat december 16-áig. Az adományok elosztását a Magyar Vöröskereszt koordinálja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.