EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Drámai! Ezt üzente L.L. Junior exe

L.L. Junior után most Hopp Csilla is megosztott egy bejegyzést a közösségi oldalán.

Mint arról beszámoltunk, az énekes, csütörtökön jelentette be, hogy Csillával sikerült megegyezniük és aláírták a gyermekelhelyezési megállapodást.


„Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. 🙌
Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogágát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten az nálunk lesz Lacika.
A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról . Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!
Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét. 🙌” – írta bejegyzésében L.L. Junior.

Nem sokkal később Hopp csilla is megosztott egy bejegyzést, amiben leírta, mindent megtesz, hogy gyermeke boldog legyen.


„Éltem legnagyobb fájdalmában tegnap megegyezést sikerült kötnünk a gyermekem édesapjával.Szeretném kiemelni én nem vagyok közszereplő!Anya vagyok,aki mindent megtesz azért ,hogy Lacika ,a kis fiam boldog és teljes életet élhessen egy ekkora fájdalommal a szívében /szívünkben.Lacival közös felügyeleti jog mellett folytatjuk tovább Lacika nevelését és a továbbiakban nem nyilatkozunk egymásról semmilyen formában.A szívemben a fájdalom nem múlik,de mostmár koncentrálhatok arra ,ami fontos.A gyermekemre és arra,hogy megtanuljak együtt élni a feldolgozhatatlannal…

Nagyon hálás vagyok az ügyvédemnek Dr.Horváth B. Gábornak minden segítségért és támogatásért,a barátaimnak,a családomnak,a vendégeimnek és mindenkinek ,akik szeretettel és támogatásukkal,együtt érzésükkel mellettem voltak a legmélyebb időkben.Köszönöm❤️🙏🏻

Nincs pillanat,hogy ne lennél a szívemben Édes Dávidom❤️” – írta az énekes exe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Megmérettetné magát az Egyesült Államokban idén novemberben tartandó elnökválasztáson Kanye West rapper – derül ki az afroamerikai énekes helyi idő szerint szombaton közzétett Twitter-üzenetéből.

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.