2020. július 02., csütörtök
Ottó

Belföld

Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

Kokainozással és prostizással vádol ellenzéki politikusokat az Angyal ügyvédje nevű blog, amely azt ígérte: januárban lerántja a leplet az ellenzékiek drog- és szexpartijairól, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől. Tegnap két MSZP-s, Molnár Zsolt országgyűlési képviselő és Őrsi Gergely II. kerületi polgármester bevallotta, hogy őket zsarolták meg az ügyben.

„Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció” – ezzel a felütéssel kezdi írását az Angyal ügyvédje blog szerzője. A vádak szerint egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik vezetője egy belvárosi új építésű házában évek óta drogos szexpartikat folytatnak.


A blognak három lány elárulta, hogy egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail-listán keresztül rendelték őket a házhoz, ahol óránként 80–100 ezer forintért szolgálták ki a politikusok igényeit. A lányok többször két órát töltöttek el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak. Az Angyal ügyvédje szerint a bulikon részt vevő három örömlány a hatóságoknak a bizonyítékokat is hajlandók bemutatni.

Az oldal közölte, hogy nem kívánja szétzúzni az érintett politikusok magánéletét, így amennyiben a magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-jén a blog nem nevezi meg őket.


Az érintettek viszont előremenekültek, Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az ATV reggeli műsorában az üggyel kapcsolatban kijelentette, hogy megzsarolták. A tévéstúdióban érdekes jelenet zajlott le, miután Molnár egy lezárt borítékban át akarta adni a zsaroló nevét Vujity Tvrtko műsorvezetőnek, aki azt mondta, hogy csak akkor veszi át, ha felolvashatja élő adásban a nevet. Molnár ezt nem akarta, így nem tudtuk meg ki a zsaroló. Molnár annyit árult el róla, hogy az MSZP kampányában is részt vett, magát újságírónak tartja.

Molnár Zsolt
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Később Őrsi Gergely, a II. kerület nemrég megválasztott polgármestere szintén maga állt elő azzal, hogy az ügyben megzsarolták.

Őrsi Gergely
MTI/Bruzák Noémi

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek