EUR: 334,09 Ft
CHF: 310,95 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Belföld

Durva baleset! Személyvonat és nyerges vontató ütközött Kunszentmártonnál

Összeütközött egy személyvonat és egy nyerges vontató a 45-ös főúton, Kunszentmárton térségében, a vasúti átjáróban – tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t vasárnap kora reggel.

A baleset következtében a jármű és vontatmánya felborult, de nem sérült meg senki. A MÁV közleményben ismertette, hogy a fénysorompó a baleset idején jól működött, a közút felé tiltó jelzést mutatott.


A műszaki mentés ideje alatt a közúti és a vasúti forgalom is szünetelt a helyszínen, a vasúttársaság tájékoztatatása alpján azonban a helyszínelés és a műszaki mentés is befejeződött délelőtt 11 óra előtt. A korlátozásokat feloldották, már nem kell vonatpótlóbuszokra szállni a Szolnok-Hódmezővásárhely vonalon, ahol – a MÁV közlése alapján – várhatóan délre állhat helyre a menetrend.

A beleset műszaki mentését a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók végzeték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Elérkezett  az idő, amikor Karácsony Gergely ígéreteiből már a kézzel fogható eredményt szeretné látni a főváros. Letelt ugyanis a megválasztása óta az első 100 nap, amikor is mindent mérlegre téve kijelenthető, hogy Karácsony ígéretei a gyakorlatban sehol se tartanak.

 • Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Nincsenek határai az ellenzéki kreativításnak, ha a klímavédelemről van szó. Egy egyelőre még nem nyilvános munkanyagban az az elképesztő ötletet vázolták, mely szerint buszmegállókban olyan zöldfelületeket lehetne létrehozni, amelyekben méhkasokat tudnának telepíteni.

 • Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Orbán Viktor miniszterelnök ugyancsak meglepte a hajdú-bihari választókerületi elnököt, Vitányi Istvánt, amikor elővett egy ládányi magyar kártyát és kiemelt belőle egy bontatlan paklit – írja a Ripost.