EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Miskolc

Egy fess pesti este a Mühában

A népszerű színész, Kamarás Iván ezúttal egy önálló esttel örvendezteti meg a közönséget. Január 8-án, este hét órától Egy fess pesti este a Művészetek Háza színpadán!

Színház, koncert, könny, sóhaj, fantasztikus dalok és felhőtlen szórakozás. Képzeletbeli utazás a magyar filmtörténet legismertebb slágerein keresztül. A 20-as, 60-as évek legnépszerűbb dalai gipsy swing stílusban. Anekdoták, amelyeket eddig csak a szakma ismert a színészbüféből.


Népszerű slágerek és pimasz történetek a legnagyobb színészekről Kamarás Iván előadásában

A Meseautó, a Jamaicai trombitás és A Nagy Duettben énekelt Villa Negra is elhangzik ezen az estén az Egy Fess Band kíséretében. Kamarás Iván megmutatja azt az arcát, amit csak kollégái, barátai és családja ismernek. Iván nem fél tabukat döntögetni, a kor nagyjairól diszkrét, szakmában szájról szájra járó, olykor személyes történeteket megosztani, korabeli őszinte „hangokat” megszólaltatni egekig magasztalt filmekről, dalszövegekről.

– Óriási élmény, hogy teljes családok jönnek a koncertekre, mert a nagyszülők nosztalgiáznak, a szülők és az unokák pedig hatalmasat buliznak a ma is zseniális dalokra – mondta a színész.

Felhőtlen családi szórakozás

A néző tulajdonképpen bepillanthat a piedesztálra emelt múlt kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával. Színházkedvelőknek, Budapest Bár- és Kamarás Iván-rajongóknak kötelező, a többieknek kiemelten ajánlott. Felhőtlen szórakozás az egész család számára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.