2020. július 06., hétfő
Csaba

Egyéb Hódmezővásárhely

Egyre népszerűbb a vásárhelyi ékszer

Halpern Anna szerelme az ékszerkészítés. A vásárhelyi hölgy szereti elkápráztatni nőtársait, akik hétköznapokra és különleges alkalmakra is kérnek tőle gyönyörű viseleteket. Sőt mi több: Hevesi Kriszta szexuál- és sportpszichológusnak is készített már ékszert.

– Nem túl rég kezdtem el ékszereket készíteni. A kisfiam születése után az életem 180 fokos fordulatot vett, majd hallgattam a megérzéseimre, és belevágtam az álmaim megvalósításába. Már gyermekkoromban is szerettem „kreatívkodni”. Sokat gyakoroltam, és a sok gyakorlás meghozta a gyümölcsét – mesélte lapunknak Halpern Anna, aki az ékszerek készítése mellett jógaoktatással is foglalkozik.


A vásárhelyi hölgy sujtás ékszereket alkot, amelyek végtelenül elegánsak, nagyon könnyűek és kényelmesek. A hátsó részük műbőr borítású. A sujtászsinór 3-4 milliméter széles, két párhuzamos szára 8-as formába fonott. Különböző kabosonokat, kristályokat, ásványokat, gyöngyöket használ.

– Bármilyen stílusú ékszert el tudok készíteni, amelyet bátran lehet viselni a hétköznapokon, de különleges alkalmakra, például esküvőkre, bálokra, rendezvényekre is fel lehet venni. Egyedi kéréseket is teljesítek – sorolta az ékszerkészítő, aki úgy érzi, megtalálta azt, amivel igazán szeret foglalkozni.

Hírességek is viselik

Anna már az ismert szexuál- és sportpszichológusnak, Hevesi Krisztának is készített ékszert. Mint elmondta, ez egy közös ismerősüknek, Schellné Kecskeméti Anna Dórának köszönhető. – Kriszta egy kék szettet viselt a fotózáskor, amely igazán jól állt neki – jegyezte meg.

Akit bővebben érdekelnek a vásárhelyi ékszerkészítő alkotásai, az a Facebookon, illetve az Instagramon (Anne Design) is megtekintheti azokat.

Ámulatba ejti alkotásaival a hölgyeket Halpern Anna.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kupa vagy liga?

    Kupa vagy liga?

    Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

  • Mehetünk már szaunázni?

    Mehetünk már szaunázni?

    Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.