EUR: 353,48 Ft
CHF: 332,13 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Egyéb XIII.kerület

Együtt dzsúdózott szülő és gyerek

Minden év decemberében szokás, hogy a Budapesti Honvéd Sport Club dzsúdószakosztálya családi sportdélutánt szervez. Az idén sem volt ez másként.

 

Az edzőket és a bajnokokat is díjazták

Kiérdemelt gratuláció (Fotó: Máté Krisztián)

Valóban hagyomány nálunk, hogy egy délután a gyerekek mellett a szülőket is elhívjuk egy kicsit edzeni, játszani. Ilyenkor a szülők megismerhetik a dzsúdó alapjait, de sorversenyeken is részt vehetnek. Nem mellesleg a délután végén díjaztuk azokat, akik az év során egyéni magyar bajnoki címet szereztek, vagy kiemelkedő munkájukkal példát mutattak a többieknek. No és természetesen az edzők munkáját is elismertük – mondta el lapunknak Csizmadia Zoltán szakosztály-igazgató.

 

 

Az ország legnagyobb dzsúdóklubja

A Budapesti Honvéd Sportegyesület dzsúdószakosztálya egyike hazánk legpatinásabb, legeredményesebb klubjainak. Majd 70 éve, 1950-ben a honvédtisztek önvédelmi felkészítésének bázisaként alakult meg. A szakosztály azóta számos világklasszis versenyzőt adott a sportágnak. Napjainkban Toncs Péter mesteredző vezetésével folyik a magas színvonalú szakmai munka, amit az országos bajnoki és nemzetközi érmek száma fémjelez.

Kapcsolódó Cikkek