2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Nagykanizsa

Érmek és különdíjak

Eredményesen szerepeltek a Premier Táncklub növendékei a közelmúltban az országos bajnokságon Budapesten. A kanizsai táncosok négy koreográfiával érkeztek a fővárosba, ezek közül három most először került színpadra.

A kanizsai fiatalok taroltak az ob-n: három első és egy második helyezést, valamit több különdíjat szereztek (Fotó: Premier Táncklub)

Eredmények:


Junior formáció – Aladdin: 1. hely és különdíj (Donáczi Emese, Horváth Luca Sára, Horváth Szófia, Léder Luca, Kómár Kitti, Kómár Liliána, Navinszky Réka, Nyirádi Luca, Puskár Lili, Poszavecz Rebeka, Traub Katinka, Völgyi Virág, Weisz Csenge. Koreográfus Tornyos Ervin)

Felnőtt egyéni – Sorry Donáczi Emese: 1. hely (felkészítő: Sipos Eszter, Mioveczné Németh Petra)

Felnőtt duó – Single Ladys, Horváth Luca Sára–Weisz Csenge: 2. hely (felkészítő: Sipos Eszter, Mioveczné Németh Petra)

Felnőtt csapat – Cirkusz: 1. hely és különdíj (Donáczi Emese, Horváth Luca Sára, Horváth Szófia, Léder Luca, Kómár Kitti, Kómár Liliána, Navinszky Réka, Puskár Lili, Völgyi Virág, Weisz Csenge)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.