2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Egyéb Eger

Évzáró buli az Eger SE focicsapatánál

Szerény külsőségek között, de rendkívül jó hangulatban, sportolóinak süteménnyel, sörrel kedveskedve tartotta meg évzáró összejövetelét Harmati Péter operatív igazgató az Eger SE focicsapatának. 

A legendás múltú, jelenleg az NB III Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapat új vezetőedzője, a szintén egri Sütő Szilárd ismertette az együttes előtt álló tavaszi terveket. Harmati Péterrel egyetértésben ő maga is megfogalmazta azt a célt, hogy a bajnokság ötödik és nyolcadik helye között végezzenek.


– Azzal tudtam a csapatnak áldott, boldog és békés karácsonyi ünnepeket kívánni, hogy meggyőződésem szerint egri vezetőedzőnk és szintén hazai csapatkapitányunk irányításával egy jó irányba haladó, szerethető, lokálpatrióta csapat épül, amelyért már lehet szurkolni szívvel-lélekkel – mondta a Lokál Extrának Harmati Péter, aki bízik abban, hogy oldódik majd a fociellenes politikai hangulat, és Eger új vezetői belátják: a helyi identitás erősítéséhez, a tömegsport népszerűsítéséhez elengedhetetlen egy tisztességesen finanszírozott, ugyanakkor cserébe átláthatóan működő és eredményesen focizó egri csapat.

Kapcsolódó Cikkek