EUR: 351,87 Ft
CHF: 330,29 Ft
2020. július 02., csütörtök
Ottó

Extra

Exatlonnal erősít a TV2

Január elsején visszatér a TV2 sikerműsora, az Exatlon Hungary! Új helyszínen, nehezebb pályákon új szereplőkkel indul az extrém sportreality, aminek idén két győztese is lesz.

Exatlon sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

2020-ban ismét elindul az Exatlon Hungary műsora. A második évad epizódjai szintén a Dominikai Köztársaságban forognak, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon küzdenek meg a Bajnokok és a Kihívók. A főnyeremény 20 millió forintról 30 millió forintra nőtt. Idén pedig két, egy női és egy férfi győztese is lesz, akik fejenként 15 millió forintot vihetnek haza.


Idén is Palik László lesz a házigazda, aki a tegnapi sajtótájékoztatón felfedte kik lesznek a Bajnokok. A csapatban ezúttal is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet. A női versenyzők táborát erősíti majd dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-box-világbajnok, Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő-világbajnok, Poór Brigitta, világ- és Európa-bajnok tereptriatlonista és Kocsis Alexandra, Arnold Classic-győztes bikinifitnesz-versenyző. A fiúk közül a fődíjért harcol Csollány Szilveszter, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Tóth Dávid, olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakos, Kempf Zozo, Freestyle BMX-világbajnok, valamint Kótai Mihály profi ökölvívó-világbajnok.

Az Exatlon Hungary második évadában visszatér Gelencsér Timi is, a tavalyi Bajnok csapat legeredményesebb női versenyzője, aki ezúttal a futamok után faggatja majd a versenyzőket.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek