EUR: 353,68 Ft
CHF: 331,20 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Extra

Ezek voltak Hollywood leghangosabb igenjei

A külföldi sztárok közül is sokaknál elhangzott 2019-ben az a bizonyos boldogító igen. Pénztárcát nem kímélve egyesek több ruhát is viseltek, vagy éppen több esküvőt tartottak. Ezek közül szedtük össze a Hollywood -i hírességek leghangosabb igenjeit. 

Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger 29 éves lánya, Katherine kapcsolata a színész válása után alakult át barátságból mindent elsöprő szerelemmé. A pár két hónap után januárban jegyezte el egymást, júniusban pedig az esküvőre is sor került, amire Chris volt neje, Anna Faris is hivatalos volt új párjával.


Profimedia

 

Heidi Klum és 17 évvel fiatalabb zenész párja, Tom Kaulitz februárban titokban egyszer már összeházasodott, a nagy esküvőre azonban csak augusztusban került sor. A 46 éves modell harmadszorra Capri-szigetén mondta ki a boldogító igent egy luxushajón. A menyasszony egy ejtett vállú, hatalmas ruhában állt oltár elé, férje pedig egy szintén hófehér öltönyben

Profimedia, Face to Face

Profimedia

 

Ellie Goulding énekesnő, és Caspar Jopling műkereskedő 2018 augusztusában jelentették be eljegyzésüket a London Timesban, majd egy évnyi szervezés után az idei nyár utolsó napján mondták ki az igent a yorki katedrálisban. A ceremónia után a 300 fős násznép a Howard kastélyban folytatta az ünneplést, ahol a kertben felállított luxussátrak várták a vendégeket. Ellie a nagy napra egy Natacha Ramsay-Levi, a Chloe divatház tervezője által megálmodott ruhát választott, ami összesen 640 óra alatt készült el.


Profimedia

 

Dwayne Johnson szintén augusztusban házasodott. A színész 12 év és két közös kislány után Hawain vette feleségül Lauren Hashiant. A nagy napra eredetileg tavaly került volna sor, de kisebbik lányuk érkezése keresztülhúzta a számításaikat. A titkos esküvőre a násznép az utolsó pillanatban online kapott meghívót. A ceremónia reggel 7-kor volt, a pár ugyanis szeretett volna a napfelkeltében egybekelni, és utána egész nap bulizni.

Profimedia

 

Justin Bieber és Hailey Baldwin tavaly ősszel minden felhajtás nélkül, két tanú kíséretében már összeházasodtak. Azóta tervezték az újabb esküvőt, ahol szeretteik körében is örök hűséget fogadhatnak egymásnak. A pár többször is lemondta a nagy napot, októberben azonban végre sok került rá. A modell egy szexi fehér miniben ment újra hozzá a 150 fős násznép előtt szerelméhez.  Az esküvőt Észak-Karolinában rendezték meg, a May-folyó partján elhelyezkedő luxusszállodában.

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek