EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Kecskemét

Ezüstérmes a Bácsvíz KVSC uszonyosúszó-csapata

December első hétvégéjén rendezte a Fiatal Uszonyosúszók VI. Világtalálkozóját a Bácsvíz KVSC búvárúszó-szakosztálya. A Kecskeméti Fürdőben lezajlott nemzetközi eseményen a kecskeméti versenyzők kitettek magukért: csapatversenyben ezüstérmet szereztek. 

A Fiatal Uszonyosúszók VI. Világtalálkozóján 12 nemzet közel 300 versenyzője állt rajthoz. A legeredményesebb hazai klubok mellett többek között török, belga, francia és olasz csapatok is részt vettek a találkozón. A Bácsvíz KVSC búvárúszó-szakosztályát hét versenyző képviselte. Kecskemét a csapatversenyben Franciaország mögött ezüstérmes lett.

Ugrás a vízbe!

A világtalálkozó célja a versenyzési lehetőség biztosítása volt a 2004-ben és azután született sportolók számára, ugyanis számukra nincs rangosabb nemzetközi verseny, míg a junior és felnőtt korosztályok számára minden évben rendeznek kontinens- vagy világbajnokságot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.