EUR: 351,36 Ft
CHF: 329,98 Ft
2020. július 02., csütörtök
Ottó

Belföld

Fantasztikus hír! Zente lába erősödik – Videó!

 Zente október végén  a Bethesda kórházban kapta meg a mintegy 700 millió forintos készítményt. Most az anyukája egy videón mutatja meg, milyen mutatványra képes a kisfiú.

A boldog édesanya a közösségi oldalán osztott meg egy videót, aminél azt is elárulta, Zente fél nap alatt tanult meg egy “mutatványt”.


Nagyon szuper itthon! Főként, mert itt várt minket Anyukám és persze Fruzsi kutyi is! – kezdte bejegyzésében Zente anyukája.

Viszont itthon valahogy több a munkám. Nem is értem, hiszen Budapesten is vezettem háztartást.
Ma végre befejeztem a hazahozott holmik elpakolását és a ház is kapott egy pici karácsonyi hangulatot, de korai az örömöm, mivel Ati ma hozta haza az utolsó kört az albiból így aztán reggel kezdhetem elöről. Volt kérdés Fruzsiról is, aki remekül van és persze nagyon örült nekünk. Róla hamarosan lesz majd egy külön poszt cuki képekkel. 😊


Zente egy kedves 7!!!! gyermekes (bocs, nem tudtam kihagyni 💝) anyuka, Bernadett jóvoltából kapott egy Jumperoot ajándékba azzal, hogy amikor kinövi mi is ajándékozzuk tovább. Ez természetesen így is lesz. Köszönjük szépen!
Nos, ezt elég sokat használta még Pesten és szerintem ez is hozzájárult ahhoz, hogy lábikói tovább erősödtek.
Meg is mutatom nektek mai csodánkat!
A járgányt tegnap este kapta, tehát fél nap alatt lett képes erre a “mutatványra”. 
Ilyet eddig nem tudott, és bár ez még mindig nem olyan igazi motorozás, és tudom, hogy egy fele ennyi idős gyermek simán lepipálja, de valahol el kell kezdeni. Lesz ez még jobb is!
Egyébként, látszik ahogy a kis kezével keresi a kereket, hiszen a kerekesszékhez és a kézi hajtáshoz van még szokva – zárta bejegyzését az érthetően nagyon boldog anyuka.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Áder János a szlovén köztársasági elnököt fogadta

    Áder János a szlovén köztársasági elnököt fogadta

    Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján – mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.

  • Ezek a koncertek és bulik várnak a siófoki Plázson

    Ezek a koncertek és bulik várnak a siófoki Plázson

    A Balaton legszebb, fehérhomokos strandján, a Plázs Siófokon egyelőre az Aréna és a kisebb helyszínek fogadják – limitált számban – a vendégeket, de a szervezők már július 18-tól szeptember közepéig összeállították a koncertek listáját is.