2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Extra

Fenyő Iván: Hat éve nem iszom

Fenyő Iván idén töltötte be a negyvenet, ami sok változást hozott az életébe. Sokkal érettebb férfi lett, aki nyitottá vált a gyermekáldásra. A színész tudatosan él, hat éve egyáltalán nem iszik.

Fenyő Iván a TV2 Mintaapák című sorozat háromgyermekes családfőjét, Gézát alakítja. Iván nagyon élvezi a kissé öntelt, tapintatlan apát alakítani, bár ő a való életben egyáltalán nem ilyen. – A karakteremet is nagyon megkedveltem, de azért messze áll tőlem. A színész viszont olyan mint egy gyurma, akiben minden személyiség ott lakozik, és a különböző szerepeknek megfelelően nagyítja fel azokat. Szóval ha Fenyő Iván egy bunkó pasi lenne, olyan lenne, mint Géza – kezdte a Lokálnak a színész, aki júniusban töltötte be a negyvenet. A kerek évforduló pedig sok változást hozott az életébe.


– Az elmúlt másfél évben egy komoly érési folyamaton mentem át, aminek talán most értem a végére. Az eredmény pedig egy sokkal érettebb, tapasztaltabb férfi, aki igyekszik tudatosan élni a mindennapokat, és nyitottá vált az apaságra. Nagyon jól kijövök a gyermekekkel, keresem a társaságukat. Természetesen szeretném ha a jövőben engem is megajándékozna vele a sors – vallott Iván.

A színész életvitelén is változtatott az elmúlt években. – A sorozatbeli karakteremmel ellentétben én már nem tartok görbe estéket. Hat éve egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, és 2008 óta nem voltam ittas állapotban. Fontos, hogy tisztán és éberen tudjam a feladataimat ellátni és gondolkodni. Ez a változás is a férfivá érésem egyik fontos állomása volt – tette hozzá.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek