EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Gera Marina: A szerephez kellett szív is

Gera Marina, az Örök tél című film főszereplője az első Emmy-díjas színésznőnk, aki sikerével történelmet írt Magyarországon. A színésznő egy héttel azután, kedden tért haza, hogy átvehette a nemzetközi elismerést.

– Nagyon furcsa érzés, már kezdtem kint feldolgozni New Yorkban, de egészen más Magyarországra érkezni – kezdte meghatottan a nullahategy.hu nevű portálnak a színésznő a reptéren. Marina elmesélte, a díjátadó után több akadémiai taggal is találkozott, akik mind arra biztatták, ne elégedjen meg ennyivel. – Én azért próbálom józanul kezelni ezt. Valamennyien azt mondták, hogy mindenképpen nemzetközi karriert kell csinálni, és nem csak Magyarországon – emlékezett vissza a színésznő, aki a díjátadó utáni feszített tempó miatt kicsit legyengült és meg is fázott. Szerepéről és a felkészülésről azt mondta, lelkileg nagyon megterhelő volt. – Lefogytam 46 kilóra, hiszen ezek az emberek éheztek, úgyhogy a „vékony” alá kellett menni. Lelkileg nagyon megterhelő időszak volt (…), amíg teljesen átlényegültem. Erre nagyon sok technika van, meg hát kell hozzá szív is, hogy az ember az idegrendszerét jól tudja irányítani mire a forgatás jön – mondta a portálnak Marina.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.