EUR: 353,56 Ft
CHF: 327,44 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb XV.kerület

Gokartoztak egyet legjobb autóversenyzőink

A kerületünkben található gokarpályán találkoztak a legjobb magyar autóversenyzők, hogy egy játékos versenyen melegítsenek a nagy hagyománynak örvendő TOP50-es díjátadó gálára. 

Nagy versenyt rendeztek a gokartpályán  (Fotó: Máté Krisztián)

Az Autósport és Formula Magazin december 1-jén – immáron ötödik éve – idén is kiadta az Autósport évkönyvet, amely a közel 50 nemzetközi és tucatnyi hazai versenysorozat összefoglalója, évértékelők, exkluzív anyagok és látványos fotók mellett természetesen most is tartalmazza a legjobb magyar autóversenyzők TOP50-es listáját, amelyet a kötet szerkesztői külsős szakértők bevonásával állítottak össze.


Indulhat a futam (Fotó: Máté Krisztián)

A versenyzők közül most Hefler Róbert, a Formulaautó magyar bajnoka, Marton Gergely, az ERX Super1600 2. helyezettje, Molnár Bendegúz, a Swift Cup Europe 4 futamának győztese, Nagy Norbert hegyi-Eb-versenyző, Szabó Krisztián, a WRX 10. helyezettje, Velenczei Ádám, az ORB 3. helyezettje, Vogel Adrienn, a KIA Platinum Cup 5. helyezettje, tehát az autó- és motorsport különböző területein kiemelkedő eredményeket elérő pilóták csaptak össze, akik közül Molnár Bendegúz emelkedett ki leggyorsabb köridejével.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.