EUR: 353,18 Ft
CHF: 327,33 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb Győr

Görbicz Anitát meg kellett műteni

Görbicz Anita a Győri Audi ETO KC csapatkapitánya itt még a tavalyi BL serleget csókolja, reméljük a mostani fináléban is ott lehet
MTI/Czagány Balázs

Kihagyás vár a Győri Audi ETO KC klasszis csapatkapitányára, aki novemberben érzett először fájdalmat a jobb térdében, amit a klub egészségügyi stábja elsőként „konzervatív” kezeléssel próbált elmulasztani. A Baník Most elleni mérkőzést követően ismét elvégzett vizsgálatok azonban szükségessé tették a műtéti beavatkozást. – Mivel nem kellett feltárni a térdet, az artroszkópos eljárásnak köszönhetően várhatóan 4-6 hét múlva a csapat rendelkezésére állhat – nyilatkozta dr. Balogh Péter.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.