EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb Győr

Görbicz Anitát meg kellett műteni

Görbicz Anita a Győri Audi ETO KC csapatkapitánya itt még a tavalyi BL serleget csókolja, reméljük a mostani fináléban is ott lehet
MTI/Czagány Balázs

Kihagyás vár a Győri Audi ETO KC klasszis csapatkapitányára, aki novemberben érzett először fájdalmat a jobb térdében, amit a klub egészségügyi stábja elsőként „konzervatív” kezeléssel próbált elmulasztani. A Baník Most elleni mérkőzést követően ismét elvégzett vizsgálatok azonban szükségessé tették a műtéti beavatkozást. – Mivel nem kellett feltárni a térdet, az artroszkópos eljárásnak köszönhetően várhatóan 4-6 hét múlva a csapat rendelkezésére állhat – nyilatkozta dr. Balogh Péter.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.