EUR: 335,95 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Belföld

Gyurcsányék falaznak Gotháréknak

Gyurcsányék falaznak a Gothár-botrányt eltusolóknak, ezért hazudoznak a színházakról – írta közleményében a Fidesz.

Mint írták, szégyen, hogy Gyurcsány, Karácsony és az egész baloldal mélyen hallgat a Gothár-féle szexuális zaklatási botrányról, és az azt eltusolóknak falaznak, ezért hazudoznak reggel, délben, meg este a színházakat érintő javaslatról. A közleményben kiemelik: a valóság az, hogy a főváros és minden más önkormányzat, annyi színházat tart fenn, ahányat csak akar, fővárosi színházat is csak a Fővárosi Közgyűlés tud bezárni. „Az pedig helyes, ha tiszta lesz a helyzet a színházak finanszírozásában és fenntartásában, és állami pénzt nem fordítanak olyan színházra, amely éveken át eltusol súlyos szexuális zaklatásokat” – írták.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

  Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

  A kormánypártok jónak és igazságosnak tartják a gyönyöspatai roma családoknak a kormány azon javaslatát, hogy az állam ne pénzben, hanem oktatással és képzéssel fizesse ki a szegregáció miatt megítélt kártérítést – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

  Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

  Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek – hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA).

 • Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

  Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

  Mintegy 32 milliárd forintból emeli a kormány a területi közigazgatásban dolgozók bérét, legalább 10, de átlagosan 18 százalékkal, és a cafeteria-rendszert is újra bevezetik áprilistól a területi közigazgatásban – közölte a Miniszterelnökség szombaton az MTI-vel.