2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb Tatabánya

Hajrá, Kék Tigrisek!

Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

Elég komoly gólaránnyal, 34-23-ra győzték le a Kék Tigrisek a Budakalászt a K&H Liga 11. fordulójában múlt vasárnap. Azonban legalább ennyire fontos az, ami a csapattal pár nappal korábban az EHF Kupa sorsolásán történt. Ugyanis a magyar válogatott, Ligetvári Patrik csapatával a Logrono La Riojával is összekerült a Grundfos Tatabánya a november 28-i sorsoláson.


Magabiztos győzelem a Budakalász fölött (fotók: tatabanyahandball.hu)

Az év utolsó hazai meccsére kitelepül a szurkolói shop

Bozsovics Zágrábban folytatja

A 2017-ben és idén tavasszal is negyeddöntős Tatabánya nehéz csoportba került, amelyben a német Füchse Berlin és a francia PAUC Handball szerepel még. Az első és a második helyezettek játszhatnak a negyeddöntőben.
A csoportkör első fordulójára február 8-án és 9-én kerül sor, az utolsó kör pedig március 28-án és 29-én lesz.

Ketten mennek

Jó kört fut a Grundfos Tatatabánya kézilabda csapata itthon és a nemzetközi színtéren egyaránt. Sajnos az ilyen remek szériák hozadéka, hogy más klubok igyekeznek elszerződtetni néhány jó játékost. Ez most sikerült. A klubelnök megerősítette: Milos Bozsovics nyáron Zágrábban, Milos Vujovics pedig Berlinben folytatja pályafutását 2020 nyarától.

A férfi EHF Kupa csoportbeosztása:
A csoport:
MT Melsungen (német), Bjerringbro-Silkeborg (dán), KPR Gwardia Opole (lengyel), SL Benfica (portugál)
B csoport:
Rhein-Neckar Löwen (német), Liberbank Cuenca (spanyol), USAM Nimes Gard (francia), TTH Holstebro (dán)
C csoport:
SC Magdeburg (német), HBC Nantes (francia), RK Gorenje Velenje (szlovén), Abanca Ademar León (spanyol)
D csoport:
Pays d’Aix Université Club (francia), Grundfos Tatabánya KC, Füchse Berlin (német), BM Logrono La Rioja (spanyol)


Tigrisek a MikulásGyárban

A karácsonyi időszak egyik sikeres adománygyűjtő akciója a MikulásGyár, amely tartós élelmiszert, tisztító és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet vár adományként, hogy azokat eljuttassa azokhoz, akiknek nehezebb felhőtlenül ünnepelniük. December 15-én 16.30–18 óráig a Grundfos Tatabánya szurkolói shopja kitelepül az év utolsó hazai mérkőzésén a Földi Imre Sportcsarnokba, a bevételből támogatva a gyűjtést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.