2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb Tatabánya

Hajrá, Kék Tigrisek!

Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

Elég komoly gólaránnyal, 34-23-ra győzték le a Kék Tigrisek a Budakalászt a K&H Liga 11. fordulójában múlt vasárnap. Azonban legalább ennyire fontos az, ami a csapattal pár nappal korábban az EHF Kupa sorsolásán történt. Ugyanis a magyar válogatott, Ligetvári Patrik csapatával a Logrono La Riojával is összekerült a Grundfos Tatabánya a november 28-i sorsoláson.


Magabiztos győzelem a Budakalász fölött (fotók: tatabanyahandball.hu)

Az év utolsó hazai meccsére kitelepül a szurkolói shop

Bozsovics Zágrábban folytatja

A 2017-ben és idén tavasszal is negyeddöntős Tatabánya nehéz csoportba került, amelyben a német Füchse Berlin és a francia PAUC Handball szerepel még. Az első és a második helyezettek játszhatnak a negyeddöntőben.
A csoportkör első fordulójára február 8-án és 9-én kerül sor, az utolsó kör pedig március 28-án és 29-én lesz.

Ketten mennek

Jó kört fut a Grundfos Tatatabánya kézilabda csapata itthon és a nemzetközi színtéren egyaránt. Sajnos az ilyen remek szériák hozadéka, hogy más klubok igyekeznek elszerződtetni néhány jó játékost. Ez most sikerült. A klubelnök megerősítette: Milos Bozsovics nyáron Zágrábban, Milos Vujovics pedig Berlinben folytatja pályafutását 2020 nyarától.

A férfi EHF Kupa csoportbeosztása:
A csoport:
MT Melsungen (német), Bjerringbro-Silkeborg (dán), KPR Gwardia Opole (lengyel), SL Benfica (portugál)
B csoport:
Rhein-Neckar Löwen (német), Liberbank Cuenca (spanyol), USAM Nimes Gard (francia), TTH Holstebro (dán)
C csoport:
SC Magdeburg (német), HBC Nantes (francia), RK Gorenje Velenje (szlovén), Abanca Ademar León (spanyol)
D csoport:
Pays d’Aix Université Club (francia), Grundfos Tatabánya KC, Füchse Berlin (német), BM Logrono La Rioja (spanyol)


Tigrisek a MikulásGyárban

A karácsonyi időszak egyik sikeres adománygyűjtő akciója a MikulásGyár, amely tartós élelmiszert, tisztító és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet vár adományként, hogy azokat eljuttassa azokhoz, akiknek nehezebb felhőtlenül ünnepelniük. December 15-én 16.30–18 óráig a Grundfos Tatabánya szurkolói shopja kitelepül az év utolsó hazai mérkőzésén a Földi Imre Sportcsarnokba, a bevételből támogatva a gyűjtést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.