2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb X.kerület

Halasi István az év tűzoltója

Harmadszor rendezték meg a kőbányai tűzoltók díjátadó, évzáró rendezvényüket, ahol az egész évben áldozatos munkát végzők közül a legjobbat díjazták.

Az év tűzoltója

A családias rendezvényt Horváth Lajos tűzoltó őrnagy, a X. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka nyitotta meg, majd D. Kovács Róbert Antal polgármester köszönte meg a tűzoltók áldozatos munkáját, és nyugodt szolgálatot kívánt az ünnepi időszakra. Az önkormányzat kiváló tűzoltó címet adományozott Frimmel Gábor törzszászlósnak és Kardos Imre zászlósnak. A Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány 2019-ben az „Év kőbányai tűzoltója” címet Halasi István törzszászlósnak adományozta.

(Fotók: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.