EUR: 355,08 Ft
CHF: 332,44 Ft
2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Egyéb Pécs

Hatalmas buli lesz a Winter Fest of Pécs!

Ha karácsony és szilveszter, akkor Winter Fest of Pécs. Ez már így megy ötödik éve, sokak nagy örömére. Idén is négy napon át érkeznek a pop, a rock és folk legjobbjai a Városi Sportcsarnokba és a POTE aulájába december 27–30. között.

Részletes program

December 27.

19 óra: Juice Team

19.30: Halid Bešlić

21.30: Juice-bál

December 28. (POTE-aula)

19 óra: Zséda

December 29. (POTE-aula)

19 óra: Csík Zenekar és Presser Gábor

December 30.

19 óra: Dávid, Csepregi Évi fia és zenekara bemutatkozása

19.45: Neoton Party

Utána: DJ Bogár István retró bulija

A jubileumi ötödik fesztivál ezúttal mindennap hoz valami különlegességet a két ünnep között. A közkedvelt Balkán-nappal indul a program, december 27-én, a Városi Sportcsarnokban, és az egykori Jugoszlávia egyik legnagyobb sztárja, Halid Bešlić lesz a kiemelt fellépő.

A Szarajevóban élő énekes Szerbiától Horvátországon át Szlovéniáig mindenütt rendkívül népszerű napjainkban is, igen nehéz volt Pécsre hozni – tudta meg a Bama.hu Trubics Zorán főszervezőtől. Balkán-napból egyébként ez a harmadik, és a Juice zenekar lesz a házigazda, ők indítják a sportcsarnokban a programot.


Az pedig egy kis ráadás, hogy a délvidéki gasztronómiából is ízelítőt kapnak a vendégek. Halid Bešlić koncertje 20 órakor kezdődik, azután a hajnalba nyúlik a délszláv táncos mulatság.

A POTE-aulában folytatódik december 28-án a koncertsorozat, ahol újra hallhatjuk Zsédenyi Adriennt egy ünnepi műsorral. Zséda korábban éveken át rendszeresen elhozta karácsonyi műsorát Pécsre, és most kis szünet után folytatódik ez a hagyomány.


Ugyanitt folytatódik a könnyűzenei parádé december 29-én is, amikor a Csík Zenekar és Presser Gábor lesz a sztárvendég. Aki két éve már részese volt ennek az összeállításnak, az jól tudja, hogy egy áhítat, egy ima ez a koncert, rengeteg improvizációval és szívmelengető részlettel.

Végül december 30-án a Városi Sportcsarnokban újra legendás slágerek szólalnak meg a Neoton Família előszilveszteri estjén. Csepregi Éváék garantáltan telt házas két­órás koncertjének egyik érdekessége, hogy most mutatkozik be Pécsett a zenekar dobosa, Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid saját, ugyancsak slágerzenét játszó bandájával. Ez a rendezvény más meglepetéseket is tartogat, a Neoton után DJ Bogár fokozza tovább a hangulatot, ennek következtében pedig a zene és a tánc áthúzódik szilveszter napjára.

Fontos tudnivalók

Elővételben a jegyek jóval olcsóbbak, és egységesen mindennap 18 órakor van kapunyitás, kivéve a Neoton-napot, akkor a nagy érdeklődésre való tekintettel fél órával hamarabb indul a buli.

Kapcsolódó Cikkek