2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XVIII.kerület

Hazai pályán Éva és a Neoton Sztárjai

Ismét a Sportkastélyban koncertezik a Neoton Sztárjai-formáció. A legendás frontasszony, Csepregi Éva ezer szállal kötődik a kerülethez, minden bizonnyal fergeteges bulival és a legnagyobb slágerekkel készülnek a december 27-i koncertre.

Éva, Öcsi és Ádám maradt az eredeti formációból (Fotó: Máté Krisztián)

Csepregi Éva a kerületben született, és nőtt fel. Azóta a világ számos színpadán megfordult, de a XVIII.-ba visszatérni még számára is minden alkalommal különleges eseménynek számít. Karácsony után egy nappal a Retro Show főszereplői lesznek neotonos társaival, a TNT és ők szórakoztatják majd a Sportkastély közönségét.


Óbudán próbálnak a koncertekre (Fotó: Máté Krisztián)

Retró Show

Ákos (TNT) és Éva (Neoton) már lángost is sütöttek együtt(Fotó: Máté Krisztián)

December 27. 19 óra

Sportkastély

Fellépők: DJ Lotters, TNT, Neoton Sztárjai

Hosszú évek óta ismét rendszeresen koncertezik a Neoton Sztárjai-formáció, ahol több alapító tag mellett például Éva fia, Dávid is zenél, ő adja az ütemet a dobok mögül. Csepregi nem nosztalgiázni jár vissza a kerületbe, hogy felkeresse a szülői házat, hanem a Rózsában vagy a Sportkastélyban lép fel időnként. Amit garantálnak, az, hogy a buli „holnap hajnalig” tart majd.

Az első lépések

Minden a kerületben kezdődött (Fotó: Máté Krisztián)

Már a háború előtt is a családé volt az a ház, ahol Éva felnőtt a Derkovits utcában. A XVIII. kerületbe járt iskolába, itt volt először szerelmes. Még a karrierje is innen indult. A Rózsa Művelődési Ház központi hely volt, a színpad elvarázsolta, már óvodásként is ott táncolt, énekelt a különböző ünnepségeken. Később odajárt szórakozni, és a Stereo együttes tagjaival lépett fel először nagyközönség előtt, az 1972-es Ki mit tud? tehetségkutatón pedig a Kócbabák mellett velük is az elődöntőig jutottak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.