2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Extra

Hihetetlen! Ilyen lesz György herceg húsz év múlva

A világ legismertebb és minden bizonnyal legcukibb gyerekei közé tartoznak a brit királyi család apróságai, akikről mindenki mindig mindent tudni akar. Legutóbb például egy brit napilap osztotta meg elképzeléseit, hogy hogy fognak kinézni a kicsik kereken húsz év múlva. 

Vannak gyerekek, akikre az egész világ kíváncsi. Amikor még pocakban vannak, akkor azt akarjuk tudni, milyen neműek lesznek, mikor megszületnek, akkor azt, hogy fognak majd kinézni, mi lesz majd a hobbijuk, mit akarnak tanulni, kivel keverednek majd kínos botrányba és még sorolhatnánk. A brit királyi család gyerkőcei pedig magasan vezetik a “mindent tudni akarunk róluk” listát mind a hazai mind a külföldi bulvárlapok körében. Az egyik brit lap éppen ezért úgy gondolta nem vár húsz évet, megkérdezték olvasóikat, szerintük milyenek lesznek a brit királyi sarjak.


György herceg a lap olvasói szerint inkább egy Ken-babára fog hasonlítani, mint lehetséges önmagára. A jövőbeni György édesanyja Katalin hercegné orrát, szemét és állát “örökölte”. Haja, akárcsak Vilmos hercegnek kezd majd egyre hátrébb kúszni, bár édesapjához képest Györgynek elég dús hajkoronát jósolnak az olvasók. A legtöbben úgy vélik, hogy Györgynek inkább csak tini évei alatt lesznek kisebb kihágásai, de később benő a feje lágya és mint jövőbeni király felelősségteljes és kimagaslóan intelligens lesz.

Sarolta hercegnő 25 évesen a lap olvasói szerint festetni fogja a haját. A kislánynak ugyanis inkább szőkés barna haja van, mint fekete, ennek ellenére a legtöbben nagyon sötét hajúként képzelték el. A hercegnő sokak szerint kirívó szépség és derűs jellem lesz – bár ez a képen nem igazán látszik. Sarolta a legtöbbek szerint a Cambridge Egyetemen fog majd politológiát tanulni.


Lajos herceg 22 évesen külsőben sokkal jobban fog hasonlítani édesapjára, mint bátyja György. Lajosnak már egészen fiatalon nagyon kevés haja lesz, orrát is tőle “örökölte”, szemeinek a formáját pedig édesanyjától. A jóslatok szerint Archie és Lajos nagyon sokat “lógnak” majd együtt, és a legtöbb turpisságot, – amivel borsot törhetnek szüleik orra alá – is ketten eszelik majd ki. Az olvasók szerint Lajos remekül fog szörfözni, imádni fogja a nőket és nagyon sok filmes vörös szőnyeges eseményen jelenik majd meg különböző hölgyek társaságában.

Meghan és Harry első gyermekéről Archieról úgy gondolják a legtöbben, hogy egy igazi amerikai rosszfiú lesz, kicsi James Deanes beütéssel. Anyukája, Meghan gesztenyebarna szemei után neki is barna szeme, édesapja Harry herceg után pedig vöröses haja lesz, de egy kicsit sötétebb árnyalatú mint a hercegnek. A legtöbben úgy vélik Archie lesz az aki majd a legkirívóbb balhékkal fogja felhívni magára a figyelmet. Édesapja korábbi ügyei miatt ez nem is lenne olyan meglepő.

Erzsébet királynő lányának, Anna hercegnőnek az unokája Savannah Phillips nagyon divatos szőke hajú, kék szemű nő lesz, aki körül csak úgy hemzsegnek majd a férfiak. A lap olvasói szerint sok mindent örökölt Anna hercegnő külsejéből. A legtöbben úgy vélik Savannah és Sarolta sosem jönnek majd ki egymással, állandó rivalizálásukkal pedig a bulvár lapok címoldalain szerepelnek majd.

Kapcsolódó Cikkek