2020. július 06., hétfő
Csaba

Belföld

Horror! Megkéselte a kutyáját, amiért az állat kiszökött az utcára

Józan ésszel felfoghatatlan, milyen kegyetlenkedésre képes néhány ember a saját állatával szemben. 

Most azt a Tolna megyei férfit állítják bíróság elé, aki képes volt egy 11 centiméteres késsel megszúrni kilenc éves németjuhász kutyáját, mert az állat többször  a kiszökött a ház udvaráról, emiatt az utcabeliek panaszkodtak. A vádlott ezért korábban is bántalmazta az ebet.


Az állatkínzó még áprilisban követte el a szörnyűséget, amikor ő kiment az utcára, és a kutyája az udvarról az utcára szökött, a férfi pedig hiába próbálta megfogni. Amikor az állat végül visszament az udvarra, a férfi a konyhából magához vett egy 11 centiméter pengéjű kést, és azzal a kutyát nagy erővel a szügyénél megszúrta.

Ezután elment otthonról, majd később részegen tért haza. Ekkor egy ismerőse észlelte, hogy a ház udvarán nagyobb mennyiségű vér van, ezért értesítette a rendőrséget, akik állatorvost hívtak a kutyához. A vizsgálat során a vádlott kinyitotta az udvari kaput, amit a kutya is észrevett, és rövid időre megint az utcára szaladt, ahol a vérző állatot egy másik eb megtámadta. Végül a szakszerű állatorvosi ellátás ellenére a kutya még aznap dél körül kimúlt – ismertetik az esetet az Ügyészség honlapján.

Kapcsolódó Cikkek