EUR: 351,15 Ft
CHF: 329,86 Ft
2020. július 02., csütörtök
Ottó

Sport

Hosszú Katinkát a párja kíséri el az Eb-re

A napokban menesztett edzője, Petrov Árpád helyett a kedvese lesz Hosszú Katinka mellett a holnap kezdődő glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokságon. Az olimpiai bajnok úszónő másfél év után vált meg a  szakembertől. Katinka négy számban – 100, 200 és 400 vegyesben, valamint 200 pillangón indul. Az SzPress Hírszolgálat az indulás előtti napon értesült arról, hogy edző ugyan nem lesz mellette, de kedvese, Gelencsér Máté edzői akkreditációt kap a házigazdáktól, tehát a szakmai stáb tagjaként lesz dolga.

Mellesleg a menesztett 37 éves szakember alig néhány nappal a glasgow-i 50-es medencében rendezett Európa-bajnokság előtt került képbe. A sors fura fintora, hogy a tavaly színre lépő Petrov Árpád most ugyanebbe a skóciai városba nem utazhat el, mert kegyvesztett lett.


Európa legjobbjai tehát ezen a héten újra Glasgow-ban mérik össze erejüket, de most rövid pályán. Az úszók szerint ez másik műfaj, de ez soha nem hozta zavarba Katinkát, olyannyira nem, hogy 2015-ben és 2017-ben is hat-hat aranyat nyert.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek