EUR: 353,23 Ft
CHF: 332,87 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XVI.kerület

Idén is lesz Mindenki Karácsonya

A XVI. kerületi Corvini Domini Egyesület évtizedek óta karitatív tevékenységeket szervez, az idős embereket és a rászorulókat felkarolja, segíti. Így lesz ez idén karácsonykor is!

A Mindenki karácsonya ünnepség több egy étel- és ajándékosztásnál 8Fotó: Lokál Extra Archív)

A Mindenki Karácsonya ünnepség több egy étel- és ajándékosztásnál. A szervezők igyekszenek meghitt ünnepi hangulatot varázsolni azok számára is, akik egyedül vagy nehéz körülmények között élnek. Sőt, kis zenés műsorukkal szeretnének mosolyt csalni a vendégek arcára. Az elmúlt években rengeteg hajléktalan és nagycsaládos látogatott el a rendezvényre. A gyermekeket játékok várják a fa alatt, a rászorulóknak meleg ételt, élelmiszercsomagot és ruhákat adnak. Az önkormányzat által is támogatott rendezvény idén, december 19-én 16.30-tól lesz a XVI. kerületi Rádió u. 32.-ben. Mindenkit szeretettel várnak.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.