EUR: 350,65 Ft
CHF: 328,99 Ft
2020. július 02., csütörtök
Ottó

Belföld

Így bénította meg Budapestet 5 centi hó

Úgy tűnik, a főváros vezetése még nem készült fel arra, hogy télen esik a hó. A BKK közleményt adott ki, hogy mire kell számítani, ebből jól látszik, hogy mekkora a káosz.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 8E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Farkasréti temető és a BAH-csomópont közötti megállóit, a 140-es autóbusz rövidített útvonalon jár, kihagyja a Művelődési ház és a Dióskert megállót. Több megállója is kimarad a 102-es, a 110-es és a 112-es autóbusznak, míg a 219-es autóbusszal rövidített útvonalon, a Saroglya utca és Csillaghegy között lehet csak utazni. Áramellátási hiba miatt nem jár a 80A trolibusz a Keleti pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion között, helyette az M2-es metróval lehet utazni.


Szeretnénk azt mondani, hogy Karácsony Gergely gőzerővel dolgozik a megoldáson, de akkor távolabb nem is állhatnánk a megoldástól. A főpolgármester ugyanis nem takaríttatja le a latyakot, mert azzal csak káoszt okozna a fővárosi közlekedésben – írja a Ripost.

Távolsági busz is karambolozott a hókáoszban

Hétfő délelőtt bedugult a főváros, nemcsak az emberek, de az autók és a buszok is csúszkálnak – tudatja a Ripost.


fotó: Bors

A havas úton egy kisbusz és egy Egerből érkező távolsági busz is összeütközött hétfő délelőtt Budapest XIV. kerületében, a Papp László Sportaréna mellett, sérültekről egyelőre nem tudni: Az autósoknak fokozott figyelemmel kell közlekedniük. A police.hu tájékoztatása szerint ugyanis a havazás miatt a Zsámbék és Pilisjászfalú közötti útszakaszon, a 102-es számú út 12-es és a 21-es kilométer között a 3,5 tonna feletti tehergépjármű-forgalmat korlátozták. A Tinnye és Pilisjászfalu közötti útszakaszt pedig, a 102-es számú út 17-es és a 21-es kilométer között mindkét irányba lezárták.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Semjén: Mindszenty József életpéldája erkölcsi iránytű

    Semjén: Mindszenty József életpéldája erkölcsi iránytű

    Mindszenty József hercegprímás, szent életű és vértanúsorsú bíboros életpéldája erkölcsi iránytű volt életében és napjainkban is az – hangoztatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkőletételi ünnepségén.

  • Áder János a szlovén köztársasági elnököt fogadta

    Áder János a szlovén köztársasági elnököt fogadta

    Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján – mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.