2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XXI.kerület

Irány a Jégpark!

Jégpálya a Szent Imre téren Csepelen a HÉV megálló, korcsolya
(Fotó: Máté Krisztián)

jégpálya a Szent Imre téren Csepelen a HÉV megálló, korcsolya
(Fotó: Máté Krisztián)

jégpálya a Szent Imre téren Csepelen a HÉV megálló, korcsolya
(Fotó: Máté Krisztián)

A csepeli Jégparkban kétezer négyzetméteren csúszkálhatnak, táncolhatnak a fiatalok és az idősebbek, mindenki, aki szeret korcsolyázni. Az önkormányzat jóvoltából hétköznap délelőttönként a csepeli általános iskolások részesülnek korcsolyaoktatásban. A csepeli nagycsaládosoknak pedig egységesen 400 forint a belépőjegy, és a korcsolyabérlés szintén 400 forintba kerül. Idén külön egy 200 négyzetméteres tanpályán gyakorolhatnak a tíz év alatti gyerekek. Az egyedi jégfolyosót 60-70 méterrel meghosszabbították. Tanítási napokon 14–21 óráig, szombaton, vasárnap, munkaszüneti napokon és tanítási szünetben 8–21-ig korcsolyázhatunk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.